Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Wijzigingen tarieven fysiofitness

Wij werken met ontzettend veel plezier en passie in onze praktijk en zien de fysiofitness als een perfecte aanvulling op onze fysiotherapeutische werkzaamheden. Wij vinden het fijn om te zien dat iedereen zich met veel motivatie en energie in het zweet werkt in onze oefenzaal.

Tijdens de afgelopen periode hebben we de tijd gehad om de praktijk en alles wat we doen onder de loep te nemen. Tot op heden hebben wij naar aanleiding van de gestegen inflatie nog geen prijsstijgingen doorgevoerd. Dit in tegenstelling tot de hogere kosten die we maken op softwareprogramma's, onderhoud, materialen en personeelskosten. Daarom zijn wij op dit moment dan ook genoodzaakt de kosten van sommige behandelingen en abonnementen te verhogen.

Dit komt op het volgende neer:
Fysiofitness abonnement 1x p/w gaat van €32,50 naar €35,00
Fysiofitness abonnement 2x p/w gaat van €42,50 naar €45,00

Wij hopen op jullie begrip en zien jullie natuurlijk graag weer bij ons in de praktijk!

Namens team Fysiotherapie Philipsen & Meijer,
Joost & Kevin

0495-551819
info@fysiophilipsen.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier