Beoordeeld met een 9.4
Menu

App

Bellen

Klantenreacties

Wij van Fysiotherapie Philipsen zijn ontzettend blij met onze klanten. Vol passie en plezier zijn we dagelijks bezig met het uitvoeren van behandelingen en komen we ook regelmatig langs voor een huisbezoek. Deze toewijding komt niet van één maar van twee kanten.

Ons doel is dan ook om onze klanten naar tevredenheid te helpen en met een nieuw gemaakte of gerepareerde glimlach tot weerziens te wensen. Neemt u dan ook eens gerust een van onze klantenreviews door en lees zelf hoe anderen Fysiotherapie Philipsen ervaren.

Facebook

Facebook reviews

Buiten handige informatie op onze Facebook pagina vindt u ook hier betrouwbare reviews van klanten die u voor zijn geweest. Zelf een review achterlaten mag natuurlijk ook. Hiervoor dient u ingelogd te zijn op Facebook.

Google MijnBedrjif

Google Mijn Bedrijf

Voor bedrijfsinformatie, foto's en klantenreacties bezoekt u onze ''Google Mijn Bedrijf'' pagina binnen Google. Behoort u tot een van onze klanten? Dan bent u meer dan welkom om een review achter de laten!

Schrijf een review over Weert Schrijf een review over Ell
zorgkaartNederland

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is opgezet om ervaringen binnen de zorg met elkaar te delen. Op deze manier kunt u gemakkelijker kiezen uit het aanbod zorgverleners en vindt u een zorgverlener die bij u past.

Schrijf een review over Weert Schrijf een review over Ell
Fysiotherapie Philipsen wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.4 uit de 10 gebaseerd op 8 reacties van klanten.
Anoniem 9 / 10 Professionele begeleiding, zorg op maat!
Anoniem 8 / 10 Prima hulp, duidelijke vakkundige uitleg en gedreven om door te zoeken naar de oorzaak!
Anoniem 8 / 10 Zeer kundige, professionele en persoonlijke begeleiding.
Anoniem 10 / 10 Ik heb poly-artrose, dus maak regelmatig gebruik van de fysiotherapie. Korte wachttijden, persoonlijke aandacht. En er wordt duidelijk aangegeven wat de verwachtingen zijn van de behandeling.
Anoniem 10 / 10 Goed, deskundig, gedreven en vooral vriendelijk personeel. Meerder keren behandeld, voor verschillende blessures (liesklachten, hamstring, voorste kruisband) en nooit ontevreden geweest. Vakkundige hulp en uitleg, om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het herstel traject. Ook krijg je een goede uitleg voor een eventuele operatie. Helpen je aan de juiste mindset en coaching voor een zo spoedig mogelijk, maar vooral goed herstel!! Voor een goed herstel is fysiotherapie Philipsen een echte aanrader!
Anoniem 10 / 10 Al jaren naar tevredenheid geholpen met de verschillende sportblessures die ik heb opgelopen!
Anoniem 10 / 10 Fysio Philipsen is een praktijk waar ze de tijd voor je nemen. Ze stellen je gerichte vragen, en maken van daaruit een behandelplan. Tijdens de behandelingen nemen ze de tijd voor je. Wat ik fijn vind is dat ik tijdens mijn behandelingen samen met mijn fysiotherapeut de oefeningen die ik krijg meteen kan uitvoeren in de sportschool. Er wordt echt aandacht aan je besteedt. Ik voel me op mijn gemak en dat werkt positief op mijn herstel
Anoniem 10 / 10 Na een ongeval kwam ik terecht bij Kevin van Fysiotherapie Philipsen. Kevin kon direct de juiste diagnose stellen, namelijk een gescheurde pees in mijn linkerschouder. Door adequaat handelen en doorverwijzen naar het Laurentius ziekenhuis, kon ik spoedig bij Orthopedisch Chirurg Dr. Dekkers terecht. De orthopedisch chirurg gaf een compliment voor de kundigheid van de fysio. Na de operatie kwam ik terug voor behandeling bij Fysiotherapie Philipsen. Dankzij de juiste diagnose, het juiste behandelplan en advies kan ik nu 1 jaar later mijn werk volledig hervatten en functioneer ik weer als voor het ongeval. Fysiotherapie Philipsen in mijn ogen voor jullie een dikke 10.
0495-551819
info@fysiophilipsen.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier