Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen

Klantenreacties

Wij van Fysiotherapie Philipsen zijn ontzettend dankbaar voor onze cliënten. Met alle plezier in ons werk zijn we dagelijks bezig met het uitvoeren van behandelingen en het stellen van diagnoses om onze cliënten te helpen. We zijn dan ook enorm trots om positieve recensies van onze tevreden cliënten te mogen ontvangen.

Wij proberen ons zo goed mogelijk in te leven in ieders persoonlijk verhaal, die wij vervolgens behandelen met een specifieke aanpak. Wil jij graag weten hoe anderen over Fysiotherapie Philipsen denken? Neem dan ook eens gerust een van onze klantenreviews door en lees zelf hoe anderen Fysiotherapie Philipsen ervaren.

Facebook

Facebook reviews

Buiten handige informatie op onze Facebook pagina vind je ook hier betrouwbare reviews van klanten die jou voor zijn geweest. Zelf een review achterlaten mag natuurlijk ook. Hiervoor dien je ingelogd te zijn op Facebook.

Google MijnBedrjif

Google Mijn Bedrijf

Voor bedrijfsinformatie, foto's en klantenreacties bezoek je onze ''Google Mijn Bedrijf'' pagina binnen Google. Behoor je tot een van onze klanten? Dan ben je meer dan welkom om een review achter de laten!

Schrijf een review over Weert Schrijf een review over Ell
zorgkaartNederland

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is opgezet om ervaringen binnen de zorg met elkaar te delen. Op deze manier kun je gemakkelijker kiezen uit het aanbod zorgverleners en vind je een zorgverlener die bij jou past.

Schrijf een review over Weert Schrijf een review over Ell
Fysiotherapie Philipsen wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.6 uit de 10 gebaseerd op 17 reacties van klanten.
Anoniem 10 / 10 Professionele begeleiding, zorg op maat!
Anoniem 8 / 10 Prima hulp, duidelijke vakkundige uitleg en gedreven om door te zoeken naar de oorzaak!
Anoniem 8 / 10 Zeer kundige, professionele en persoonlijke begeleiding.
Anoniem 10 / 10 Ik heb poly-artrose, dus maak regelmatig gebruik van de fysiotherapie. Korte wachttijden, persoonlijke aandacht. En er wordt duidelijk aangegeven wat de verwachtingen zijn van de behandeling.
Anoniem 10 / 10 Goed, deskundig, gedreven en vooral vriendelijk personeel. Meerder keren behandeld, voor verschillende blessures (liesklachten, hamstring, voorste kruisband) en nooit ontevreden geweest. Vakkundige hulp en uitleg, om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het herstel traject. Ook krijg je een goede uitleg voor een eventuele operatie. Helpen je aan de juiste mindset en coaching voor een zo spoedig mogelijk, maar vooral goed herstel!! Voor een goed herstel is fysiotherapie Philipsen een echte aanrader!
Anoniem 10 / 10 Al jaren naar tevredenheid geholpen met de verschillende sportblessures die ik heb opgelopen!
Anoniem Anoniem 10 / 10 2 Jaar terug verwezen naar Kevin voor een frozen shoulder en andere klachten links. Na de operatie met succes gerevalideerd in ruim een half jaar waar eigenlijk een jaar voor staat. Dit jaar helaas hetzelfde probleem met de rechter schouder en ook nu weer heel deskundig begeleidt met een persoonlijk oefenprogramma. Ik ben heel tevreden over de behandeling. Ze nemen rustig de tijd voor je en ik zou Fysiotherapie Philipsen bij iedereen aanbevelen.
Anoniem Anoniem 9 / 10 Erg vriendelijk en zeer deskundig personeel!
Anoniem 10 / 10 Zeer tevreden over de behandelingen van Kevin. Erg vriendelijk en deskundig. Klachten worden beduidend minder, al na één of twee behandelingen. Top!
Anoniem 10 / 10 Zeer vriendelijk en deskundig personeel . Ook tijdens de coronacrisis heb ik door de oefeningen thuis aan mijn herstel kunnen werken en dat gaf een goed gevoel. Daarna in de praktijk verder aan het herstel gewerkt waar je onder begeleiding je oefeningen afwerkte. Verder is de locatie perfect en zeker een aanwinst voor de fysio.
Anoniem 9 / 10 Erg prettig geholpen, zoekt naar de oorzaak van de klachten. Goede begeleiding om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Ook erg prettig in de omgang en heldere uitleg.
Anoniem 10 / 10 Zeer deskundig en een persoonlijke aanpak. De behandeltrajecten welke ik heb doorlopen bij Fysiotherapie Philipsen hebben geleid tot 100% genezing van de klachten.
Anoniem 10 / 10 Zeer goede service en begeleiding en uiterst kundig personeel en een top ondersteuning om mijn blessure boven te komen!
Anoniem 10 / 10 Fijne en professionele begeleiding. Kevin luistert goed naar klachten en doet goed onderzoek. Advies is duidelijk. Oefeningen zijn prima zelf uit te voeren.
Anoniem 9 / 10 Voor mijn rugklachten ga ik naar Fysiotherapie Philipsen Weert, de therapeuten zijn erg behulpzaam, vriendelijk en helpen mij met succes bij de verlichting van rugpijn!
Anoniem 10 / 10 Fysio Philipsen is een praktijk waar ze de tijd voor je nemen. Ze stellen je gerichte vragen, en maken van daaruit een behandelplan. Tijdens de behandelingen nemen ze de tijd voor je. Wat ik fijn vind is dat ik tijdens mijn behandelingen samen met mijn fysiotherapeut de oefeningen die ik krijg meteen kan uitvoeren in de sportschool. Er wordt echt aandacht aan je besteedt. Ik voel me op mijn gemak en dat werkt positief op mijn herstel
Anoniem 10 / 10 Na een ongeval kwam ik terecht bij Kevin van Fysiotherapie Philipsen. Kevin kon direct de juiste diagnose stellen, namelijk een gescheurde pees in mijn linkerschouder. Door adequaat handelen en doorverwijzen naar het Laurentius ziekenhuis, kon ik spoedig bij Orthopedisch Chirurg Dr. Dekkers terecht. De orthopedisch chirurg gaf een compliment voor de kundigheid van de fysio. Na de operatie kwam ik terug voor behandeling bij Fysiotherapie Philipsen. Dankzij de juiste diagnose, het juiste behandelplan en advies kan ik nu 1 jaar later mijn werk volledig hervatten en functioneer ik weer als voor het ongeval. Fysiotherapie Philipsen in mijn ogen voor jullie een dikke 10.
0495-551819
info@fysiophilipsen.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier