Beoordeeld met een 9.4
Menu

App

Bellen

Joost Philipsen

Joost Philipsen heeft Fysiotherapie Philipsen in 2007 opgericht en gevestigd in Ell. Na het afronden van zijn studie is hij in 2001 gaan werken als fysiotherapeut bij diverse praktijken in de regio. In 2009 heeft Joost zich verder gespecialiseerd als sportfysiotherapeut. Hierdoor is actiever herstel en revalidatie bij blessures mogelijk.

De aandachtsgebieden van Joost richten zich met name op blessures en klachten aan de knie, enkel, nek en schouder. In de afgelopen jaren heeft de praktijk een nauwe samenwerking opgebouwd met verschillende orthopedisch chirurgen in de regio. Tevens is de praktijk verbonden aan verschillende sportverenigingen in de regio. Joost is uiterst gedreven en gespecialiseerd in zijn vak.

“Wij staan voor onze praktijk; waar je makkelijk binnenstapt, persoonlijk geholpen wordt en waar je je meteen op je gemak voelt. Dat is volgens mij niet alleen prettig, maar draagt ook nog eens bij aan een goed herstel!” 

LinkedIn

BIG: 99055596704

Kevin Meijer

Kevin Meijer is sinds 2012 werkzaam bij Fysiotherapie Philipsen. Hij heeft in 2011 de opleiding tot fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool in Breda afgerond. In 2018 heeft hij zijn masteropleiding Musculoskeletale Revalidatie te Nijmegen afgerond en staat hij ingeschreven in het deelregister voor Manueel Therapie. Tevens is hij van 2011 tot 2017 als fysiotherapeut werkzaam geweest in het Elkerliek Ziekenhuis en het Elkerliek Sport Medisch Centrum waar hij veel brede kennis en ervaring heeft opgedaan in de klinische fysiotherapie en de (top)sport specifieke fysiotherapie. Zijn interesse in en affiniteit met sport & bewegen zijn geïntegreerd in zijn behandelingen. Hij stimuleert mensen om na behandeling van de primaire klacht,  de belasting op een juiste manier op te bouwen en te onderhouden om klachten in de toekomst te voorkomen. De aandachtsgebieden van Kevin zijn onder andere complexe schouderproblematiek, elleboogproblematiek, wervelkolomproblematiek en enkel-/voetklachten.

“Mens sana in corpore sano – Een gezonde geest in een gezond lichaam”,  is voor ons een inspirerend motto. Het staat voor het ideaal van de veelzijdigheid. Een mens is gezond als hij zowel intellectueel als sportief bezig is.

LinkedIn

BIG: 49914406604

Yvette Maes

In 2018 is Yvette Maes toegevoegd aan het team van Fysiotherapie Philipsen. Yvette heeft in 2017 de bacheloropleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. In 2019 is zij gestart met de masteropleiding Revalidatiewetenschappen aan de Universiteit van Hasselt. Alvorens zij ons team heeft versterkt heeft Yvette ervaring opgedaan bij andere particuliere fysiotherapiepraktijken. Ook is zij nog in dienst bij de KNVB als fysiotherapeut van de meiden O-15. Haar affiniteit met (top)sport is een essentieel onderdeel van haar behandelingen. De aandachtsgebieden van Yvette zijn onder andere elleboogproblematiek, heup, knie- en enkelproblematiek.

LinkedIn

BIG: 19923207604

Nino Eijer

Nino Eijer heeft onlangs de bacheloropleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Tevens studeerde hij in 2016 af als personal trainer aan het CIOS te Sittard. Naast zijn werk als fysiotherapeut is hij momenteel fysieke trainer bij PTA waar hij zich toelegd op de veeleisende lichamelijke fitheid die de tennissport vraagt. Door zijn sportieve achtergrond en affiniteit voor sport probeert hij patiënten te stimuleren en coachen binnen en naar een gezond beweeggedrag. Zijn passie voor het vak fysiotherapie en de hieruit resulterende werklust brengt hij dan ook graag over binnen de fysiotherapiepraktijk Philipsen.

LinkedIn

BIG: 19927868004

0495-551819
info@fysiophilipsen.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier