Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen
17-09-2022

Samenwerking met FC Maasgouw

Met ingang van aankomend seizoen gaan we een samenwerkingsverband aan met FC Maasgouw. Als praktijk zullen we de sportmedische begeleiding binnen de vereniging gaan verzorgen. Alle leden van de vereniging kunnen gebruik maken van onze expertise. Wat houdt dit in?

Inloopspreekuur:
Vanaf heden is het voor de leden van FC Maasgouw mogelijk om zich op dinsdagavond tussen 19:15 uur en 19:45 uur in het verzorgingshok te melden voor  voor voetbal-gerelateerde klachten en blessures. Onze collega Nino Eijer zal dan aanwezig zijn voor screening, onderzoek en advies. Indien verdere behandeling of revalidatie door hem nodig wordt geacht dan kan er het advies worden gegeven een afspraak te maken in de praktijk. Blessurepreventie (denk aan tapen, massage of andere wedstrijd- of trainingsvoorbereiding) en veldrevalidatie wordt verzorgd door de verzorger/fysiotherapeut van het eerste elftal, in samenspraak met Nino.

Revalidatie
Voor de revalidatie van (langdurige) blessures of andere niet-voetbalgerelateerde klachten kan men een afspraak maken in de praktijk. Onze vestigingen in Ell (Magnoliastraat 26) en Weert (Molenakkerplein 115) zijn 5 dagen per week geopend. Er zijn tevens mogelijkheden voor sport / onderhoud van kracht & conditie onder begeleiding van een van onze fysiotherapeuten. 

We kijken als praktijk erg uit naar een succesvolle en sportieve samenwerking. 

 

Bekijk alle artikelen
0495-551819
info@fysiophilipsen.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier