Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen
19-03-2021

Samen sterk!

Gezondheid, vitaliteit en preventie staan centraal in onze werkwijze binnen de praktijk. De combinatie van voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding zijn hierbij van grote waarde. Om dit alles handen en voeten te geven is deskundigheid van enorm belang. Om die reden zijn wij verheugd te melden dat Fysiotherapie Philipsen & Meijer en Diëtistenpraktijk Claudia Christiaens per 1 april 2021 gaan samenwerken. Claudia zal op verschillende dagen te vinden zijn in 'de Spil' op Molenakkerplein 115, in behandelkamer 1 van onze praktijk. 

Claudia werkt reeds 13 jaar met veel plezier als diëtist. In 2008 heeft zij haar studie Voeding en Diëtiek afgerond. Sinds die tijd is zij ook werkzaam geweest bij Stichting land van Horne en heeft zij ruimschoots ervaring opgedaan in het begeleiden van senioren op gebied van voeding en diëtiek. Wist je dat dieetadvisering is opgenomen in de basisverzekering? Zo heeft eenieder recht op 3 behandeluren per jaar. Wanneer je een aanvullende verzekering hebt afgesloten bestaat er de mogelijkheid dat je nog recht hebt op een extra vergoeding. 

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van Diëtistenpraktijk Claudia Christiaens. Natuurlijk kun je ook in onze praktijk vragen naar de mogelijkheden!

Wij heten Claudia van harte welkom en kijken uit naar een succesvolle samenwerking voor de toekomst!

 

Bekijk alle artikelen
0495-551819
info@fysiophilipsen.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier