Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen
16-09-2020

Nieuwe medewerker!

Vanaf 1 september is Nino Eijer ons team komen versterken.
Hij stelt zich bij deze graag aan jullie voor!

Mijn naam is Nino Eijer, 24 jaar oud en onlangs de bacheloropleiding tot fysiotherapeut afgerond aan de Hogeschool Zuyd te Heerlen. Tevens studeerde ik in 2016 af als personal trainer aan het CIOS te Sittard. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik momenteel fysieke trainer bij PTA waar ik me toeleg op de veeleisende lichamelijke fitheid die de tennissport vraagt. Door mijn sportieve achtergrond en affiniteit voor sport probeer ik patiënten te stimuleren en coachen binnen en naar een gezond beweeggedrag. Mijn passie voor het vak fysiotherapie en de hieruit resulterende werklust breng ik dan ook graag over binnen de fysiotherapiepraktijk Philipsen.

Wie weet komen we elkaar in de toekomst tegen in de praktijk!

Bekijk alle artikelen
0495-551819
info@fysiophilipsen.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier