Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen
05-05-2020

Corona update

Zoals jullie ongetwijfeld in de nieuwsberichten hebben vernomen, mogen we de noodzakelijke fysiotherapeutische behandelingen in onze praktijk onder strikte voorwaarden weer rustig op gaan starten! Er is een advies uitgegeven door het KNGF (Genootschap Fysiotherapie), welke is goedgekeurd door het RIVM. Hier willen wij ons dan ook volledig aan conformeren.

Het KNGF heeft ons voorzien van een duidelijk stappenplan om de zorg op een zo veilig mogelijke manier op te schalen. In het kort houdt dit in dat wij de zorg die we op afstand kunnen bieden (telefonisch, videobellen of oefenschema’s) in dezelfde vorm blijven aanbieden, tenzij er sprake is van “noodzakelijke zorg”. Wij zullen bovenstaande bij het maken van de afspraak met jullie bespreken.

Tevens zullen wij tijdens dit contact in kaart brengen of er sprake is van een gezondheidsrisico voor jou, voor ons of voor onze patiënten. Indien nodig zullen wij gepast beschermingsmateriaal dragen of hierin voorzien.

Tot slot hebben wij de nodige aanpassingen in onze praktijk en onze agenda’s doorgevoerd om kruisverkeer te voorkomen en de hygiënevoorschriften optimaal te waarborgen.

Indien je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Team Fysiotherapie Philipsen


 

Bekijk alle artikelen
0495-551819
info@fysiophilipsen.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier