Beoordeeld met een 9.6
Menu

App

Bellen
22-12-2020

2020

Voor iedereen een turbulent en vreemd jaar. Wat voor ons een feestelijk jaar moest worden, met de opening van onze nieuwe vestiging op Molenakker te Weert, werd een jaar van onzekerheid en continue aanpassing aan de nieuwe omstandigheden en de daarbij geldende coronamaatregelen. Onzekerheid op werk- en ondernemingsgebied, maar zeker ook onzekerheid over de gezondheid van onze vrienden, kennissen, familieleden en onze patiënten. Terugblikkend op het afgelopen jaar is er voor ons wel het een en ander veranderd.

Na zes maanden verbouwen openden wij op 1 maart de deuren van onze nieuwe praktijk op Molenakkerplein 115, in voormalig wijkgebouw ‘de Spil’. Vanwege de opkomst van het coronavirus hebben wij besloten hier geen feestelijk moment van te maken, hopende dat we dit later het jaar alsnog zouden kunnen doen. Niet lang daarna volgende de ‘intelligente lockdown’ en bleven onze deuren 6 weken lang gesloten. Na een gefaseerde heropening konden we toewerken naar gevulde agenda’s, met in achtneming van de hygiënerichtlijnen en adviezen.

Op 1 september is Nino Eijer ons team komen sterken. Inmiddels is hij vier maanden, gedreven en enthousiast, met wederzijdse tevredenheid bij ons aan het werk. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking in de toekomst! Yvette is momenteel nog volop bezig met haar studie ‘Revalidatiewetenschappen in Musculoskeletale aandoeningen’ aan de Universiteit van Hasselt. Door alle coronamaatregelen vergt dit extra energie en aanpassing. Desondanks is zij goed op weg om haar studie komend jaar af te ronden. Daarnaast zijn wij voor de locatie Ell in het afgelopen jaar een tijdelijke samenwerking aangegaan met Brechtje Huigevoort. Brechtje heeft ons in de drukke vakantiemaanden uitgeholpen. Dit is zowel ons als haar erg positief bevallen!

Onze fysiotherapiepraktijk heeft de afgelopen jaren te maken gehad met een steeds sterkere groei van ons patiëntenbestand. Inmiddels is het 13 jaar geleden dat Joost zijn eenmanszaak opende op de Magnoliastraat 26 in Ell. Op 12 april 2012 is Kevin in dienst getreden en hebben zij samen hard gewerkt aan de ontwikkeling van de praktijk. Om deze succesvolle samenwerking kracht bij te zetten is er dit jaar besloten de rechtsvorm om te zetten naar een maatschap.

Dit houdt in dat Kevin sinds 1 september 2020 mede-eigenaar is van de praktijk! Vanaf september is om die reden ook de praktijknaam veranderd. Wij gaan in de toekomst verder als Fysiotherapie Philipsen & Meijer. Bij een nieuwe naam hoort natuurlijk ook een nieuw logo. Die wij bij deze met trots aan jullie willen presenteren:

Voor ons en voor jullie verandert er niet zo veel. Wij blijven dezelfde kwaliteit, betrokkenheid en laagdrempelige en persoonlijke benadering leveren, die jullie van ons gewend zijn. Wij hadden bovenstaande succesmomenten graag op een andere manier met jullie gedeeld. Helaas zijn er op dit moment zaken die nog veel belangrijker zijn. Hopelijk laten de omstandigheden dit op een later moment in 2021 alsnog toe.

Voor nu wensen wij jullie hele fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2021 toe!

Joost, Kevin, Yvette en Nino
Fysiotherapie Philipsen & Meijer

Bekijk alle artikelen
0495-551819
info@fysiophilipsen.nl
06-24154520
Routebeschrijving Fysio Weert is goed bereikbaar via de A2 vanuit Noord-Brabant; Maarheeze, Soerendonk, Leende, Heeze, Sterksel & Valkenswaard. Via de N266 vanuit de regio Someren, Meijel, Asten, Liessel & Lierop. Uiteraard ook via de aangrenzende plaatsen in de buurt van Weert; Budel, Ospel, Nederweert & Stramproy. Fysio Ell: bereikbaar via A2 vanaf Midden-Limburg vanuit omgeving Stevensweert, Echt, Maasbracht, Heel, Panheel Thorn & Wessem. Via de N280; Rijksweg-Noord nabij Roermond, Herten, Beegden, Horn, Haelen, Baexem & Heythuysen. Uiteraard ook via Kelpen, Leveroy, Swartbroek, Tungelroy, Haler, Hunsel, Ittervoort & Neeritter. Route plannen kan hier